• FOTO: Tik šaurs viduklis vēl nebija redzēts! Kima Kardašjana uzstīvē moku tērpu

    Mode
    Estere Jansone
    7. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/kimkardashian
    6. maijā Ņujorkas Kostīmu institūta rīkotajā ballē «Met Gala 2024» izcēlās Kima Kardašjana. Viņa šokējusi balles viesus ar savu tērpu – viņas vidukli sažņaugusi cieša, sudrabota korsete. Ļaudis šūmējas – vai tiešām sievietes grasās modē atgriezt korsetes?

    Šī nedēļa Ņujorkā aizsākās ar īstu modes parādi. Holivudas un arī Eiropas zvaigznes sapulcējās vienuviet, lai atrādītu luksusa zīmolu neparastākos un oriģinālākos tērpus. Gluži kā vienmēr, arī šoreiz uzmanības centrā nonāca ietekmele Kima Kardašjana.

    Arī šogad viņa izvēlējās pārsteigt klātesošos ar ļoti šauru kostīmu. Sabiedrības dāma bija ietērpusies franču modes nama Maison Magiela kostīmā, kas veidots no īpaši ciešas korsetes, kašmira jaciņas un caurspīdīgiem, sudrabotiem svārkiem, kurus rotājuši mirdzoši ziedi. Kardašjanas koptēlu papildināja viņas platīnblondie mati, kas uz tērpa fona izskatījušies gluži vai sudraboti.

    Lai arī Kardašjanas tērps bijis savā ziņā piezemēts, salīdzinot ar citu slavenību pompozajiem kostīmiem, tomēr sabiedrības dāma pārsteigusi ar savu neticami smalko vidukli. Tas korsetē bija sažņaugts gluži kā baroka laika princesei. 43 gadus vecajai influencerei korsete bija manāmi apgrūtinājusi elpošanu un kustības – pat esot bijis grūti uzkāpt pa kāpnēm un viņa ik pa laikam cīnījusies pēc elpas, raksta portāls The New York Times.

    Sociālajos tīklos ļaudis metušies kritizēt Kardašjanas korseti. Komentētāji spriež – ja vēl nesen sievietes cīnījās, lai no modes izskaustu neērtās korsetes, tad tagad dāmas cenšas šo briesmīgo apģērbu atgriezt apritē. Iepriekš par to nosodījumu izpelnījās arī aktrise Anna Teilore Džoja, kura šā gada februārī uz filmas «Kāpa: Otrā daļa» pirmizrādi ieradās ciešā korsetē, tādējādi slavinot neveselīgus skaistuma standartus.

    Šī nav pirmā reize, kad Kardašjana ar savu Met gala tērpu šokē sabiedrību. 2022. gadā influencere uzvilka Merilinas Monro kleitu, kuru aktrise bija vilkusi 1962. gadā. Lai to dabūtu gatavu, Kardašjana parakstījās uz ekstremālu diētu un par to jūsmīgi stāstīja medijiem.  

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē