Ilze KlaperePadomi virtuvēDaudziņa izstāsta, kā uztaisīja zupu 150 ēdājiem un atklāj recepti, kas uzlabo analīzes
Ilze KlaperePadomi virtuvē«Mans mīļākais ēdiens ir tāds, kas nav sačakarēts.» Mārtiņa Sirmā virtuves piezīmes
Ilze KlaperePadomi virtuvēRestorāna «Ferma» šefpavāra Māra Astiča knifiņi: Var iztikt bez katla, bet bez pannas ne!
Ilze KlaperePadomi virtuvēNo biroja krēsla līdz čili audzēšanai – Loretas un Ronalda radītais «Burka & Ledus»
Dagnija ZīvertePadomi virtuvēPīrāga radinieks – knišs. 3 receptes un ceļojums uz divdesmito gadu Ameriku
Dagnija ZīvertePadomi virtuvēReceptes grila sezonai: Dievu sviests, putnu sirdis un Argentīnas atbilde šveiciešu fondī