Ilze Anna VītolaVeselībaDziedātāja Aija Legzdiņa par operāciju, kas mainīja VISU: Mans svars bija drausmīgi liels
Anija PelūdePersonībasSieviešu ārsts Kristians Šušpanovs: Vairumā Eiropas valstu ginekologi ir vīrieši
Ērika BērziņaVeselībaMeitene, kurai Latvijā veikta revolucionāra smadzeņu operācija. Rēzijas cīņa ar epilepsiju
Anija PelūdeVeselībaDaktere Glednere par nesaldo cukura diabētu: viltīgie simptomi, brīnummiegs un diētas spēks
Anija PelūdePersonībasĶirurgs Haralds Plaudis: Daudzi valstī sirgst ar negribēšanu un nespēju pieņemt lēmumus
Ērika BērziņaVeselībaTrīs reizes saslimt ar vēzi un zaudēt māsu, bet saglabāt cerību. Evijas Unāmas spēka stāsts
Evija Ridūze-SkujiņaVeselībaLatvietes Justīnes dzemdību pieredze Lielbritānijā: Tās bija manas sapņu dzemdības
Vija Stepiņa-BaikovaVeselība«Man nav nevienas grūtniecības bildes…» Skaudrs un līdz kaulam sapīgs stāsts
Laura IkaunieceVeselība«Kad uzzinājām, ka meitas ir nedzirdīgas, es sabruku.» Dvīnīšu Rūtas un Aleksandras stāsts
Ērika BērziņaVeselība«Mana draudzene ziedoja man nieri.» Kūku meistares Jolantas un viņas sargeņģeļa stāsts