Ilze Anna VītolaPersonības«Dzīvot Parīzē ir privilēģija.» Latviešu gleznotājas Barbaras Gailes franču vieglums
Aiva AlksnePersonībasDziedošais spānis Havjers Fernandess atklāti par latviešu sievietēm, šķiršanos un lieko svaru
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasDJ Ella par savu amerikāņu mīlu un to, kādēļ aizmuka uz ASV : Iekšēji manī viss plīsa un lūza
Arta LācePersonībasGhetto Games dibinātājs Raimonds Elbakjans: Man bija bažas, vai no operācijas pamodīšos
Dace KaņepePersonībasAktrises Ievas Puķes mīļā lauku māja – ar saulrieta terasīti, āpsi un bez eiroremonta
Līga BlauaPersonībasZane Daudziņa par 30 gadiem komunālajā dzīvoklī, stipru ģimeni un sāpīgām atvadām
Ieva JātniecePersonībasPositivus tēvs Ģirts Majors: Ja es dotos pie terapeita, būtu daudz, par ko runāt
Gundega GaujaVeselība«Biju bezdibeņa malā.» Latvijas slavenākās veģetārietes Ditas Lases cīņa ar viltīgo slimību
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasAktrise Marta Lovisa Jančevska: Man ir divdesmit seši gadi un ilūzijas ir sabrukušas
Ilze KlaperePersonībasŠefpavārs Jansons nosauc trīs viruves superrīkus un atklāj sava ledusskapja saturu
Gunta ŠenbergaPersonībasDārzniece Guna Rukšāne: Es labprāt kļūtu par hostu nacionālās kolekcijas glabātāju