Aiva KaneponePersonībasAndra Manfelde par mīlu, atkarību un ģimeni: Tēvu nemīlētās meitas ir kaut kas traģisks
Ineta MeimanePersonībasAdvokāts Saulvedis Vārpiņš: Manā vecumā cilvēki saiet kopā, jo novērtē ne tikai kaisli
Laura IkauniecePersonībasSlavas zālē uzņemtā basketboliste Smildziņa-Budovska: Pateicoties šai spēlei, tiku pie vīra
Ieva JātniecePersonībasJana Kozlova – vizāžiste bez grima: Nelaupīšu savas dārgās minūtes miegam, lai uzpucētos
Aiva KaneponePersonībasUzņēmējs Čiris un viņa ceturtā laulība: Romantikas manī nav ne tik, cik melns aiz naga
Lolita LūsePersonībasArtūrs Skrastiņš: Ir mirkļi, kad man liekas – mani bērni domā, ka esmu labs tēvs
Aiva AlksnePersonībasKārina Pētersone atklāti par vīra Raimonda Auškāpa aiziešanu: Un tagad sirdī ir miers…
Ineta MeimanePersonībasKristīne Nevarauska: Ja man kāds būtu teicis, ka apprecēšos ar lietuvieti, neticētu
Ginta Auzniece-JaunzemeVeselībaSirds ķirurgs Kristiāns Meidrops: Ar savu darbu spēju ietekmēt cilvēka likteni
Aiva AlksnePersonības«Lielveikalu pārdevējas ir manas draudzenes!» Kā dzīvo «Sirdsdziesmas» dvēsele Velga Vītola?