Dace RudzītePersonībasAntra Stafecka par talantu, šķiršanos un mīlestību: Biju pārliecināta, ka neprecēšos
Ilze KlaperePadomi virtuvēDaudziņa izstāsta, kā uztaisīja zupu 150 ēdājiem un atklāj recepti, kas uzlabo analīzes
Lolita LūsePersonībasNils Sakss Konstantinovs: Šobrīd ir daudz vīriešu, kuri kļūst par mūžīgajiem pusaudžiem
Ilze Anna VītolaPersonībasDiāna Zande: Man ir 61 gads, un es zinu, ka ne jau svārki nosaka sievišķību
Sandra EglītePersonībasDiriģents Andris Veismanis: Esmu pret to, ka tradicionālās vērtības tiek mīdītas kājām
Zanda JankevicaPersonības«Man pieder zelta bedre.» Valodnieces un īstas latgalietes Lidijas Leikumas stāsts
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasDizainere llze Priede-Kļaviņa par dzīves skaistumu un sāpēm: Sirmi mati sievietei ir jauns sākums
Aiva KaneponePersonības«Ne katrs vīrs to pieņemtu.» Akordeoniste Sidorova par karjeru, bērniem un viņas Hosē
Ineta MeimanePersonībasEvija Krūze atklāti par dzīvi un mīlestību: Manu vizuālo dotumu dēļ man draudzeņu ir mazāk
Ilze Anna VītolaPersonībasBaņuta Rubess: Apbrīnoju atraitnes, kas izlemj – es būšu viena. Es negribēju būt viena