Evija KalnbērzaPersonībasBaiba Sipeniece-Gavare parāda savu krāšņo garderobi: Laikam man piemīt šopoholisms…
Lauma Lūse-KreicbergaPersonības«Laukos sieviete var būt brīvāka.» Kultūras producentes Jolantas Sausiņas košā dzīve
Toms TimoškoPersonībasRallija braucējs Mārtiņš Sesks: Cilvēki staigā manos fanu kreklos, tātad esam uz pareizā ceļa
Lolita LūsePersonībasDaktere Astrīda Tirāne: Agrāk bija kauns būt vientuļajai mātei, bet tagad pat pagodinājums
Ilze Anna VītolaPersonībasKārlis Vērdiņš – dzejnieks pēdējā solā: Negribas novecot, negribas tās sliktās lietas
Aiva KaneponePersonībasGunāra Meierovica atraitne Ingrīda: Tādu laiku kā mana vīra slimība es nevienam nenovēlu
Ginta Auzniece-JaunzemeAttiecībasNeilandu mīlasstāsts. «Labo koku» saimnieks: Labs pārbaudījums bija gadu būt šķirtiem
Līga BlauaPersonībasNika Matvejeva mūža mīla Ilona: Tā bija mīlestība līdz kaulam. Skaista, bet smaga…
Aiva KaneponePersonībasLīgavu sapņu piepildītāja Katja Šehurina un viņas kleitas, kurās precas Holivudas zvaigznes
Dace RudzītePersonībasMārtiņa Egliena lielais pārbaudījums: Vācijā apstiprināja, ka man ir ārkārtīgi reta kaite
Aiva KaneponePersonībasKā ārzemju latvietis Kanderovskis iemīlējās Cēsīs: Man laimējies, ka neapprecējos Amerikā