Aivars PastalnieksPersonībasAndrejs Gražulis – basketbola zvaigzne no 12 bērnu ģimenes: Es neļaušu sevi apcelt
Līga BlauaPersonībasAusmas Cimdiņas gads bez viņas Pētera: Viņš ļoti pārdzīvoja, ka ir man kļuvis par nastu
Ineta MeimanePersonībasLU rektors Bērziņš: Ja laulība neizdevās, tas nenozīmē, ka esmu nejēdzīgs vīrietis
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasInga Gorbunova: Šķirties ir grūti, sevišķi, ja neesi no otra to gaidījusi
Nora DriķePersonībasStiprā sieva Igeta Ozoliņa atklāti par mūziku, trīs laulībām un savām ukrainietēm
Ilze Anna VītolaPersonības«Tikai pēc tam sapratu, kādā ellē biju.» Žoržs Siksna par veselību, mīlestību un bērniem
Lolita LūsePersonībasPārmaiņu vējos: Ķibilde-Grase pamet Latviju, Muižniece atkal brīva, Jaunzemei jauns amats
Kaija ZembergaPersonībasĒvalda Valtera dēls Raits: Tēvs ar saviem izteicieniem reizēm šāva pār svītru
Ineta MeimanePersonībasJura Žagara dēlu māte Tatjana Žagare-Vītiņa: Bijām taču paraugpāris no žurnālu vākiem…
Dace RudzītePersonībasLaila Ilze Purmaliete: Man ir bijušās krāšņas attiecības, bet nekad neesmu apprecējusies
Indra OzoliņaPersonības«Pūču pāri šķiras daudz retāk nekā cilvēki.» Andra Avotiņa pūču vērošanas piezīmes