Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasLSM vadītāja Baiba Zūzena: Reizēm man ir grūti akceptēt, ka visi cilvēki nav tādi kā es
Dace RudzītePersonības«Neesmu ieslīgusi pensionāra dzīvē!» 91 gadu vecās porcelāna mākslinieces Ilgas stāsts
Arta LācePersonībasMāksliniece Agija Staka caur smiekliem un asarām: Tas viss kaut kādas štrunta ērces dēļ!
Aiva KaneponePersonībasMākslas muzeja direktore Māra Lāce: Ir reizēm kāda vientulības deva – bet man tā ir vajadzīga
Ilze Anna VītolaPersonībasMarkus Riva atklāti par smagāko laiku dzīvē: Vairs nav ne tēva, ne mātes, un tu esi viens…
Aiva KaneponePersonībasUģis Roze par mīlestību, pensiju un attiecībām ar vecāko meitu: Nevaru prasīt, lai mani saprot
Lauma LapsaPersonībasSanda Dejus un skaistule Kača no žāvēšanas ceha: Mēs abas esam ļoti neatkarīgas būtnes
Ineta MeimanePersonības«Ne vienam vien salauzu sirdi…» Mirdza Martinsone par flirtu, šķiršanos un kailfoto
Dagnija ZīvertePersonībasPensionāres Žizeles Peliko stāsts, kas satrieca pasauli: Vīrs viņu ļāva izvarot 83 vīriešiem
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasDaneviča par jauno mīlu un aiziešanu no teātra: Kad likās, ka vairs nevaru izturēt, viss atrisinājās