Kaija ZembergaPersonībasĢirts Krūmiņš par teātri, jauno dzīvi Kuldīgā un šķiršanos: Tas bija mans lēmums
Sandra EglīteLasāmgabalsOlimpisko spēļu tēva Kubertēna liktenis – no apbrīnas līdz slepenai dzīvei pansionātā
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasAigars Grāvers atklāti par dzīves vētrām: Nedzīvoju tā, kā ģimenē pieņemts dzīvot
Ilze Anna VītolaPersonībasAktrise Ieva Pļavniece: Pielaižot sev kādu klāt, nevaram nodzīvot šo dzīvi bez sāpēm
Aiva KaneponePersonībasSeksologa Jāņa Zālīša dēls Pēteris Zālītis atklāti par slaveno tēvu, hipnozi un mīlestību
Anija PelūdePersonības«Pacientes regulāri pēc operācijas atzīstas mīlestībā.» Jaunā ķirurga Eglīša piezīmes
Līga BlauaPersonības«Esmu griezts, durts, zāģēts.» Latvijas karoga nesēja olimpieša Raimonda Bergmaņa stāsts
Iveta DzērvePersonībasMāra Upmane-Holšteine par sevi, savējiem un mīlestību: Jānis mani tur vaļējā plaukstā
Aiva KaneponePersonībasSandra Kalniete: Esmu izlīdusi no visām bedrēm, kas dzīvē bijušas, un to nav bijis maz
Ērika BērziņaAttiecībasDziedātāja un mamma Ieva Sutugova: Bērnu salīdzināšana ir sociālo tīklu vājprāts
Dace RudzītePersonībasKroņu meistare Brigita Stroda: Man pienākas vislabākais draugs un vislabākais sekss