• Basketbola leģendai Migliniekam – 60! Pirms jubilejas pēkšņi saņem ziņu, kas maina visu

    Jubileja
    Marta Kalniņa
    4. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Igors Miglinieks
    Foto: Picture Agency
    Igors Miglinieks
    4. maijā apaļu jubileju svin bijušais basketbolists, basketbola treneris Igors Miglinieks. Aprīļa beigās viņš pēkšņi saņēma necerētu ziņu.

    Šodienas jubilārs Igors Miglinieks bija viens no Latvijas labākajiem saspēles vadītājiem pagājušā gadsimta 80. un 90. gados. Viņš spēlēja PSRS izlasē, ar kuru1988.gada olimpiskajās spēlēs tika pie zelta medaļas. Savu desmito sezonu kā treneris Igors piekrita aizvadīt Ķīnā, kur trenē Guandunas Southern Tigers komandu. Ķīnā Miglinieks atgriezās pagājušajā vasarā pēc tam, kad nepilnu pusotru sezonu bija vadījis Kijivas Budiveļņik. Miglinieks strādājis arī Krievijā, Kiprā, Polijā un Latvijā.

    Interesanti, ka pirms nedēļas Igor  kļuva par Ogres novada domes deputātu!  Deputāte Dace Kļaviņa, kura domē nonāca no Jaunās Vienotības, nolika mandātu, un viņas vieta pienācās nākamajam kandidātam no šī paša saraksta. Tas izrādījās slavenais basketbola treneris.

    Miglinieks, to uzzinot, esot piekritis sākt Ogres novada domes deputāta pienākumu izpildi.

    Jaunībā Miglinieks bija viens no iekārojamākajiem puišiem, un toreiz paveicās ne mazāk slavenai meitenei – dziedātājai Olgai Rajeckai. Viņas un Igora laulībā dzimusi abu meita Marija. Diemžēl šī laulība izjuka. Igors ir daudzbērnu tēvs. Viņam ir astoņas talantīgas atvases! 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē