• «Man nav tiesību dzīvot…» Krievijas plikās ballītes karaliene Ivlejeva beidzot runā

    Krievija
    Marta Kalniņa
    5. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kirkorovs tagad rūgti nožēlo, ka gājis Ivlejevas ballīti...
    Foto: Instagram
    Kirkorovs tagad rūgti nožēlo, ka gājis Ivlejevas ballīti...
    Krievijas interneta zvaigzne Nastja Ivlejeva pērnā gada nogalē sarīkoja vulgāru ballīti, pēc kuras slavenie viesi vēl aizvien nevar atgūties no Kremļa nosodījuma un tautas nicinājuma. Izrādās, arī Ivlejevai nācās doties uz Donbasu, lai attīrītu karmu.

    Pirmā saruna pēc lielā pēriena

    Pagājušā gada nogalē par skaļāko notikumu Krievijas šovbiznesa aprindās kļuva slavenā pliko ballīte, kur līksmoja un savus plikumus demonstrēja vairāki Krievijā populāri mākslinieki. Kad viņu vulgārās bildes nonāca internetā, ballītes viesi dabūja trūkties. Viņiem pārmeta morāles trūkumu un valsts apkaunošanu laikā, kad Krievija karo Ukrainā. Ne visiem izdevās izkļūt no šīs situācijas sveikā. Ar Kremļa gādību viņiem tika piespriesti pamatīgi naudas sodi, atcelti koncerti, lauzt reklāmas līgumi. Vislielākās nepatikšanas bija ballītes saimniecei blogerei Nastjai Ivlejevai. Ja citiem izdevās izlūgties tautai un varai piedošanu, tad

    ambiciozā blondīne vēl aizvien ir izstumtās statusā.

    Nupat viņa sniegusi pirmo interviju pēc šī šaušalīgā skandāla. To savā YouTube kanālā publiskojis blogeris Andrejs Tretjakovs.

    Linča tiesa

    «Man šķiet, šī situācija izgāja ārus rāmjiem. Es sapratu to, ka mūsdienu mediju vidē tev vienkārši pasludina spriedumu. Bez jebkādiem paskaidrojumiem, bez apstākļu noskaidrošanas. Ir kaut kāds viedoklis, un tikai tas sabiedrības acīs ir vienīgais pareizais,» saka Ivlejeva, kuras asaras un atvainošanos sociālajos tīklos neviens neņēma par pilnu.

    «Man aizvērās jebkādas iespējas.

    Man vairs nav tiesību ne uz ko. Tāda sajūta, ka pat dzīvot man nav tiesību,» izmisusi ir viņa.  

    Lai gan šajos mēnešos vairākkārt izskanējušas ziņas, ka Ivlejeva pametusi valsti, viņa saka: «Kāpēc man būtu jāpamet dzimteni, kur man ir viss: draugi, ģimene, bizness, darbs un galu galā arī mana auditorija. Es nekad neesmu domājusi to darīt, » apgalvo Nastja.

    Šķīstītava Donbasa 

    Šajā sarunā viņa atklāja arī to, ka gluži kā ballītes viesis estrādes karalis Filips Kirkorovs, arī Nastja pa šo laiku pabijusi okupētajā Ukrainā. Sak, ja tas palīdzēja attīrīt karmu Filipam, varbūt palīdzēs arī viņai. Tiesa, šajā sarunā gan viņa par braucienu uz Donbasu stāsta iestudēti negribīgi.

    Tur viņa devusies tieši savā 33. dzimšanas dienā.

    «Es biju Donbasā. Tāds lēmums tika pieņemts. Taču es to neafišēju, jo piekrītu, ka Donbasa nav nekāda šķīstītava. Tas bija mans pārdomu laiks, un šis bija diezgan intīms moments. Es ļoti atbildīgi un smalki gatavojos šim braucienam, jo man biaj svarīgi doties turp bez mediju klātbūtnes, bez liekiem komentāriem un viedokļiem. Lai man būtu pašai savs priekšstats, savas sajūtas. Gribēju iepazīties ar reģioniem, ar cilvēkiem, kas tur dzīvo. Es to izdarīju, apbraukāju vairākas pilsētas un ciemus. Protams, kad redzi pati savām acīm tās pussagrautās pilsētas, tev nav vienalga. Taču tagad tās aktīvi atjauno. Unikāls skats, kā no gruvešiem dzimst jauna dzīve. Es biju ļoti iedvesmota. Un visu šo laiku, protams, es dzirdēju karu, jo tas tur nebeidzas. Ja esi Doņeckā, tad nav tālu jābrauc, lai dzirdētu lādiņu skaņas, šāvienus. Es biju uz kara līnijas, mēs stāvējām tur piecas minūtes un klausījāmies karu.»

    Ksenija Sobčaka un Anastasija Ivlejeva.
    Ksenija Sobčaka un Anastasija Ivlejeva.

    Tagad ļoti patīk Putins 

    Pirms plikās ballītes Ivlejeva bija izcēlusies ar Kremlim netīkamiem ierakstiem sociālajos tīklos, proti – neatbalstīja karu Ukrainā. Tagad šie ieraksti ir dzēsti. Kā saka pati Ivlejeva – viņa, jauna mietene būdama, neesot pareizi sapratusi situāciju, kļūdījusies. Neesot bijis uzticamu vecāku biedru, kas pastāstītu, kas ir kas. Vaicāta, ko dopmā par Putinu, Ivlejeva sacīja: «Man viņš šķiet simpātisks kā valsts galva.

    Man vienmēr viņš ir paticis. Nav bijis tāda momenta, kad es dusmotos uz viņu vai nolādētu par kaut ko.»

    Ja Nastjai tagad būtu iespēja uzdot Putinam vienu jautājumu, tad viņa painteresētos, kā var viņam būt noderīga.  

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē