• Livču ģimene nāk klajā ar negaidītu paziņojumu

    Šovs
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījuma Ģimene burkā dalībnieki Loreta un Anatolijs Livčas ir soļa attālumā no ievākšanās jaunajā ģimenes mājā. Redzot, ka māja jau kuru katru mirkli būs pabeigta un ģimene varēs uzsākt jaunu dzīvi, Loreta Livča negaidīti atklāj, ka šis būtu arī piemērots mirklis pārtraukt dalību šovā un dot iespēju uzlabot attiecības kādai jaunai ģimenei.

    «Īstenībā mums ir ļoti žēl no vienas puses, jo mums ļoti patika pildīt uzdevumus, mums ļoti patika saņemt siltas vēstules par to, ka mēs iedvesmojam un paldies par to, ko mēs rādām un, ka mēs esam tik patiesi. Bet no otras puses, to enerģiju, ko mēs patērējam burkai, mēs esam izlēmuši patērēt mūsu ģimenei,» par savu lēmumu stāsta Loreta Livča.

    Livču ģimene pievienojās šovam, lai risinātu problēmas un pārvarētu konfliktus. Ģimenē aug trīs dēli, kuri tiek audzināti pēc visai savdabīgas metodes – vecāki ļauj bērniem pašiem pieņemt lēmumus un būt par tiem atbildīgiem. Šova laikā skatītāji varēja būt liecinieki Livču ģimenes attiecību līkločiem, īpatnējām emocionālās izlādes metodēm, izbļaujoties mežā, kā arī bērnu atkarībai no viedierīcēm, ko vecāki nesaskatīja kā lielu problēmu.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē