• Četras slavenas dāmas burtiski izkusušas dažu mēnešu laikā. Biedējošas pārvērtības!

    Slavenības
    Estere Jansone
    8. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock/Instagram/strangeandwildldr
    Nedēļas sākumā pasaules modīgāko pilsētu Ņujorku satricināja tērpu parāde Metropoles mākslas muzeja «Met Gala» ballē. Tomēr tērpi nebija vienīgais, ko ļaudis šajos modes svētkos ievēroja. Četras slavenas dāmas dramatiski strauji novājējušas.

    Daži skatītāji un pat plastikas ķirurgi šā gada «Met Gala» balli nodēvējuši par Ozempic olimpiskajām spēlēm, atsaucoties uz populārām diabēta zālēm, kuras daudzas dāmas izmanto, lai strauji un bez lielām pūlēm tiktu pie slaida auguma. Plastikas ķirurgs Gerijs Motiks portālam Daily Mail nosaucis četras skaistules, kuru straujās vizuālās pārmaiņas liek domāt, ka viņas aizrāvušās ar populāro notievēšanas līdzekli, kas primāri paredzēts diabēta slimniekiem un cilvēkiem ar ļoti izteiktu virssvaru. 

    Dženifera Lopesa

    Aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa pārsteidza Met Gala balles viesus un skatītājus ne tikai ar savu seksīgo tērpu. Lopesa, kura vēl nesen šarmēja ar sulīgām lūpām un mirdzošu ādu, izskatījusies  pavisam savādi.

    «Viņas iekritusī seja liecina par diabētam paredzētu medikamentu lietošanu,» lēš plastikas ķirurgs Gerijs Motiks. 54 gadus vecā zvaigzne patiesi izskatās ļoti izvājējusi un nogurusi. Zinātāji teic, ka tieši šādas vizuālas blaknes esot Holivudā iecienītajam līdzeklim.

    Lana Del Reja

    Vislielākās pārmaiņas gada laikā piedzīvojusi dziedātāja Lana Del Reja. Viņa ir pamanāmi zaudējusi svaru, ieguvusi izteiksmīgāku sejas ovālu. «Del Rejas vizuālās pārmaiņas ir notikušas ārkārtīgi strauji, tāpēc tas šķiet aizdomīgi,» komentē eksperts. Platsikas ķirurgs gan atzīst, ka tik strauji zaudējot svaru, parasti cieš seja, tomēr Lana brīnumainā kārtā spējusi saglabāt veselīgu izskatu. Viņaprāt, zvaigzne to uzlabojusi ar filleru palīdzību.

    Džesika Bīla

    Aktrise Džesika Bīla nekad nav slēpusi savas neparastās skaistumkopšanas metodes. Nupat viņa sociālajos tīklos vēstīja, ka, lai iesprauktos savā Met Gala kleitā, 30 minūtes mērcējusies karstā vannā, kur iebērusi 6 kilogramus sāls. Plastikas ķirurgs gan norāda, ka arī Bīlas seja šogad izskatās citādāk nekā ierasts – bāla, smalkāka un pēkšņi parādījušās izteiksmīgas krunkas ap acīm. Tas liekot domāt, ka arī Bīla ir paniekojusies ar diabēta slimniekiem paredzētiem medikamentiem.

    Kima Kardašjana

    Kardašjana šogad Met Gala apmeklētājus pārsteigusi ar tik ciešu korseti, ka viņas viduklis izskatījās nedabiski tievs, un slavenā modes dāma ar grūtībām spēja paelpot. Plastikas ķirurgs, aplūkojot viņas bildes, ir drošs, ka arī Kardašjana pasākumam gatavojusies ar slavenā medikamenta palīdzību. Kima gan to noliedz – slaidu vidukli esot ieguvusi ar smagu darbu. Vairākas nedēļas ievērojusi striktu diēu – pārtikusi no dārzeņiem vien, daudz skrējusi un apmeklējusi saunu divas reizes dienā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē