• Britu zvaigzne Emīlija Blanta atklāj, kā viņu pazemojis Krievijas režisors Končalovskis

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    7. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pirms 20 gadiem Andrejs Končalovskis licis Emīlijai Blantai justies kā niecībai.
    Foto: Instagram, Shutterstock
    Pirms 20 gadiem Andrejs Končalovskis licis Emīlijai Blantai justies kā niecībai.
    Slavenā britu aktrise Emīlija Blanta nupat izdevumam The Sun pastāstījusi, cik nejauki ar viņu savulaik apgājies Krievijas režisors Andrejs Končalovskis.

    86 gadus vecais Krievijas režisors Andrejs Končalovskis ir labi zināms arī Latvijā. Savulaik viņš šeit bija biežs viesis, vienmēr kopā ar sievu aktrisi un kulinārijas raidījuma vadītāju Jūliju Visocku apmeklēja kino festivālu Baltijas pērle.

     Kopš Krievija uzsāka karu Ukrainā, daudz kas ir mainījies. Nupat intervijā izdevumam The Sun 41 gadu vecā britu aktrise Emīlija Blanta atklājusi neglaimojošu stāstu par Kančalovska darba metodēm.

    Blanta bija ieradusies uz provēm filmai Lauva ziemā, kura uz ekrāniem nonāca 2003. gadā. Lomu, uz kuru viņa pretendēja, beigās dabūja režisora sieva Jūlija, bet Blantai par šo piedzīvojumu palikušas ļoti rūgtas atmiņas. Viņa apgalvo, ka Krievijas režisors ienīst sievietes. Tolaik Emīlijai bija tikai 19 gadi, un Končalovska uzvedība viņu pamatīgi traumējusi. «Viņš bija ļoti nežēlīgs. Viņam ļoti patika ierādīt manu īsto vietu. Viņš ienīda sievietes.

    Kad viss beidzās, es biju pilnībā sagrauta.

    Šī pieredze man palika atmiņā uz mūžu. Tas bija tik šausmīgi, ka jutos kā niecība,» stāsta Emīlija. «Režisors uzvedās šausmīgi. (..) Aktierim jāprot izturēt šādus triecienus, taču šī situācija mani iegrūda bezdibenī. Man vienkārši tas ir jāpasaka – viņš bija pretīgs,» nekautrējas paust Blanta.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē