• Bokseris Zutis nupat pabijis policijas iecirknī: Arī Betmens varas acīs bija noziedznieks

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    30. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64) UN NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM
    Aprīlī Kristaps Zutis metās aizstāvēt kāda vardarbīga vīrieša suni, taču tas izvērties neparedzami. «Šodien jāiet uz policiju atbildēt likuma priekšā par manu nodarījumu suņu slīcinātājam,» paziņoja Kristaps.

    Kāds vīrietis, kurš esot arī zemessargs, pirms dažām nedēļām bija dalījies ar video, kur iemūžinājis savu cietsirdīgo izturēšanos pret suni. Notikums risinājās kādā ūdenstilpnē. Zemessargs bija izsviedis suni no laivas un mēģināja to noslīcināt. Visbeidzot vīrietis iecēla suni laivā un draudēja, ka iesitīs viņam ar airi. Tā, viņaprāt, bijusi suņa pārmācīšana par neatbilstošu uzvedību.

    Plašāku publicitāti šim notikumam piešķīra Kristaps Zutis, kurš ar piebildi «suņu slīcinātājs» publicēja nežēlīgā saimnieka bildi sociālajos tīklos. Uz šo ierakstu reaģēja arī Nacionālie Bruņotie Spēki, solot izskatīt zemessarga rīcību un atbilstoši reaģēt.

    Šodien Kristaps vietnē X paziņoja, ka pulksten 14 viņam jāierodas policijā, jo suņa saimnieks uzrakstījis iesniegumu. Ļaudis sociālajos tīklos ņēmās minēt, ko tieši Zutis būs nodarījis suņa saimniekam. Galvenā versija – esot pārkāpta personas datu regula. Pēc tam, kad Zutis publiskoja šī «varoņa» sociālo tīklu profilu, suņa saimnieku virtuāli apmeklējuši saniknotie dzīvnieka aizstāvji.  

    «Nekas, arī Betmens varas acīs bija noziedznieks,» sprieda Zutis, pošoties uz policijas iecirkni. Jau pēc stundas bokseris ziņoja: «Sniedzu paskaidrojumus.

    Jānis grib lai es viņam atvainojos

    – s..ā zice.i, Jaņķeli! Tiekamies tiesā. Valsts policija savas darbības veica likuma noteikta kārtība, un tur akmeņus viņu dārza mest šobrīd būtu nepareizi. Palūdza mūsu saraksti un meklēs draudus un aizvainojumus.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē