• Tiesa lēmusi sodīt Džastinu Timberleiku par braukšanu dzērumā

    Braukšana reibumā
    Estere Jansone
    14. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums no video/Sag Harbor Police Department
    Ārvalstu presē šā gada jūnija vidū lielu ažiotāžu izraisīja popzvaigznes Džastina Timberleika arests par transportlīdzekļa vadīšanu dzērumā. Nu tiesa lēmusi dziedātāju sodīt.

    Šā gada 13. septembrī pasaulslavenā popzvaigzne Džastins Timberleiks sēdās tiesas priekšā, lai atbildētu par saviem grēkiem 18. jūnija naktī. NSYNC grupas līderis vēlā vakara stundā bija sēdies pie stūres pamatīgā reibonī. Viņš savu reibuma stāvokli demonstrēja braucot agresīvi, pārkāpjot vairākus ceļu satiksmes noteikumus. Timberleiks iebrāzies pretējā braukšanas joslā un uzbraucis ceļazīmei.

    Kad Timberleiku apturēja likumsargi, mākslinieks atteicies «pūst trubiņā» un apgalvojis, ka vakara gaitā ir iedzēris vienu martini kokteili, ziņo aculiecinieki. Tomēr mūziķa saburzītais izskats un spēcīgā alkohola dvaka izelpā un šļupstēšana acumirklī policistiem lika noprast, ka mākslinieks atrodas apreibinošo vielu ietekmē. Klātesošie gan medijiem klāstījuši, ka mūziķis bijis mierīgs un nav pretojies policistu norādēm.

    Septembrī tiesa zvaigzni atzina par vainīgu par braukšanu dzērumā. Vietējās varasiestādes sākotnēji ziņojušas, ka mūziķim par nodarīto netiks piešķirtas īpašas atlaides slavas dēļ. Tomēr Safolkas tiesa tāda mēroga superzvaignei piemērojusi samērā niecīgu sodu – viņam jāmaksā 500 dolāru liels sods un vēl 260  piemaksa dolāru vērtībā. Tāpat viņam piespriesti sabiedriskie darbi – 25 stundas.

    «Pat ja esi izdzēris vienu kokteili, nesēdies pie stūres!» ar atklāsmi pēc tiesas sēdes dalījies Timberleiks. «Šī ir kļūda, kuru es pieļāvu. Es ceru, ka citi varēs mācīties no manām kļūdām. Es pats pavisam noteikti esmu šo to iemācījies,» sacīja dziedātājs.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē