• FOTO: Noskaidrots konkursa «Dārzeņu olimpiāde 2024» uzvarētājs!

    Dārzs
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Blair Fraser/Unsplash
    Ir noslēdzies portāla Santa.lv rīkotais konkurss «Dārzeņu olimpiāde 2024». Šogad aizvadīta silta vasara, tāpēc rudens sagaidīts ar bagātīgu ražu dārzos un laukos. Tādēļ aicinājām arī mūsu lasītājus padalīties ar pašu vai tuvinieku izaudzētajām neparastākajām, skaistākajām, raženākajām dārza veltēm un no tām izraudzīties visvarenāko dārzeni.

    Konkursā Dārzeņu olimpiāde 2024 tika pieteikti 54 neparasti augļi un dārzeņi – īpatnēju šķirņu veltes, saauguši, diženi garumā, platumā un svarā, izstiepušies garāki par pašu dārznieku vai pat izauguši neparastās formās. Nu ir pienācis laiks paziņot mūsu zelta, sudraba un bronzas medaļu ieguvējus!

    Pēc rūpīgas žūrijas vērtēšanas un jūsu aktīvā balsojuma esam noteikuši dārza čempionus! Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos un iedvesmojošajām fotogrāfijām – jūsu dārzeņi patiesi ir pelnījuši olimpisko slavas laurus!

    Zelta medaļa un galvenā balva tiek piešķirta Annai Černajai par viņas četrmetrīgajiem tomātiem – īsta dārza zvaigzne! Sudraba medaļu izcīnīja Santa Putniņa ar kāršu pupiņu cietoksni, kas izcēlās ar iespaidīgo apjomu. Savukārt bronzas medaļu ieguva Aija Bērziņa ar Vjetnamas kabaci, kas pārsteidza ar savu unikālo formu!

    Pirmā vieta: 

     

     

    Otrā vieta:

     

     

    Trešā vieta: 

     

     

    Apsveicam uzvarētājus un pateicamies ikvienam, kurš piedalījās un parādīja savu dārza lepnumu!

    FOTO: Iesūtītās Dārzeņu olimpiādes 2024 veltes

    Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi par vērtīgo balvu saņemšanu no mūsu atbalstītāja Baltic Agro. Konkurss norisinājās no 16. septembra līdz 13. oktobrim, 2024. gadā.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē