- Cepumus saberž, samaisa ar krēmu Nutella drupačās un liek četru mazu (200 ml) burciņu dibenā, pavisam nedaudz atstājot virspusei.
- Krēmam sajauc krēmsieru ar cukuru un vaniļas cukuru un pusi laima sulas. Saputo olu baltumu un iecilā krēmā, liek virs drupačām burciņās.
- Pusi mango nomizo, sagriež un kopā ar pārējo laima sulu sablendē, pārliek krēmam. Otru mango pusi sagriež kubiņos un pārber pāri, pārkaisa atliktās cepumu drupačas.
- Burciņu vietā var izmantot zemas, platas glāzes.
Mango siera kūkas burciņās

- Sarežģītība
- Vidēja
- Personas
- 4
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 10m
- Pagatavošana
- 20m
- Kopējais laiks
- 30m
- 3 vērtējumi
- 5/5