- Cepumus saberž, samaisa ar krēmu Nutella drupačās un liek četru mazu (200 ml) burciņu dibenā, pavisam nedaudz atstājot virspusei.
- Krēmam sajauc krēmsieru ar cukuru un vaniļas cukuru un pusi laima sulas. Saputo olu baltumu un iecilā krēmā, liek virs drupačām burciņās.
- Pusi mango nomizo, sagriež un kopā ar pārējo laima sulu sablendē, pārliek krēmam. Otru mango pusi sagriež kubiņos un pārber pāri, pārkaisa atliktās cepumu drupačas.
- Burciņu vietā var izmantot zemas, platas glāzes.
Mango siera kūkas burciņās
Deserti
9. marts, 2021
Komentēt
Košs, svaigs un viegli pagatavojams deserts – taisni tas, ko šobrīd prasās, vai ne? Piedāvājam to pagatavot burciņā un paņemt līdzi pavasarīgā piknikā!