
Daudzveidīgs un plašs recepšu klāsts visām gaumēm.
Siera kūka ir viens no iecienītākajiem desertiem visā pasaulē. Tās pirmsākumi meklējami Senajā Grieķijā, taču mūsdienās tā ieguvusi daudzas variācijas. Klasiskā siera kūka tiek gatavota ar krēmīgu pildījumu uz cepumu vai smilšu mīklas pamatnes, savukārt biezpiena siera kūka ir vieglāka un gaisīgāka alternatīva. Cepta siera kūka ir blīvāka, ar izteiksmīgāku garšu, bet maskarpones siera kūka ir ar īpaši samtainu tekstūru. Tiem, kuri vēlas ko svaigu, citrona siera kūka un laima siera kūka piedāvā atsvaidzinošu skābenumu, savukārt šokolādes siera kūka ir īsts baudījums saldummīļiem. Basku siera kūka izceļas ar savu karamelizēto, viegli apdegušo virskārtu, bet ātrā siera kūka un maskarpones siera kūka bez cepšanas ir lieliska izvēle tiem, kuri vēlas baudīt šo desertu bez ilgas gatavošanas. Sezonāliem gardumiem piemērota ir rabarberu siera kūka un melleņu siera kūka, bet mini siera kūkas ir lielisks risinājums individuālām porcijām.