• Ja ierastās aukstās zupas apnikušas: Dzelteno tomātu gaspačo

    Aukstās zupas
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    22. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dzelteno tomātu gaspačo
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Dzelteno tomātu gaspačo
    Ja siltumnīcā saauguši dzeltenie tomāti, karstā pēcpusdineā pārsteidz savējos ar šādu priecīgu un garšīgu zupu! Galu galā ir pierādīts – dzeltenā krāsa uzmundrina un iepriecina! Šī zupa būs gan atsvaidzinoša, gan arī krēmīga un sātīga.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    10m

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē