- Burkānus sarīvē. Saputo olas ar cukuru un mīkstu sviestu, pievieno sarīvētus burkānus, sasmalcinātus riekstus, rozīnes (var arī iepriekš tās izmērcēt rumā), cepamo pulveri, citrona sulu un miziņu, ingveru, pakāpeniski pievieno miltus.
- Tortes formu ieziež ar sviestu, ieliek mīklu. Cep 160–170 grādu karstumā aptuveni 40–50 minūtes.
- Saputo saldo krējumu ar maskarpones sieru un pūdercukuru līdz stingrai konsistencei. Burkānu biskvītu pārgriež uz pusēm.
- Uz apakšējās kārtas liek krēmu, var uzlikt kādu mandarīna šķēlīti, tad liek virsējo kārtu un atkal krēmu. Dekorē ar mandarīniem, žāvētiem augļiem, vīnogām
Populārākie raksti
Burkānu kūka ar mandarīniem
Siera kūkas
23. februāris, 2023
Komentēt
Sulīgs burkānu biskvīts, bagātīgs krēmsiera pildījums un aromātiskie mandarīni. Šī kūka vienaldzīgos neatstās!