Sastāvdaļas:
Pamatnei
- 150 g piparkūku
- 75 g žāvētu dzērveņu
- 80 g baltās šokolādes
- 80 g riekstu nugas
Bezē kārtām
- 5 olu baltumi
- 200 g cukura
- 150 g mandeļu miltu
Šokolādes krēmam
- 3 olu dzeltenumi
- 30 g cukura
- 75 ml piena
- 75 ml saldā krējuma
- 150 g tumšās šokolādes
- 1/2 tējkarotes kanēļa
- 1 ēdamkarote brendija
Pildījumam
- 400 g saldskābu ābolu
- 25 g sviesta
- 25 g cukura
- daži cukurota ingvera gabaliņi
- sauja mandeļu skaidiņu
Krēmam
- 5 olu dzeltenumi
- 60 g cukura
- 400 ml saldā krējuma
- 2 tējkarotes vaniļas cukura
- 15 g želatīna
Dekorēšanai
- konservēti paradīzes ābolīši
- piparkūku zvaigznes