• Latviskā gaspačo ar āboliem un piparmētrām

    Fotoreceptes
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    28. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gaspačo ar āboliem un piparmētrām receptes
    Gaspačo ar āboliem un piparmētrām receptes
    Spāņu gaspačo zupu var arī latviskot, pieliekot klāt ābolus, dilles vai piparmētras.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    6-8
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    1st
    Pagatavošana
    3st
    Kopējais laiks
    4st
    1 vērtējums
    5/5

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē