• Vienkāršais lečo ar tomātiem un citiem dārzeņiem

    Konservēšana
    Daina Lapiņa
    20. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Lečo ir vislabākā piedeva, ko likt pie kartupeļu un gaļas ēdieniem, to var ēst arī kā salātus, piekožot klāt maizi. Šajā receptē uzzini, kā saglabāt tomātu ražu ziemai, pievienojot burkānus, sīpolus un papriku!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    50m
    10 vērtējumi
    4.5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē