Nicas salāti nav nekāda piedeva – ar vienu salātu šķīvi pilnībā pietiek ēdienreizei. Olas, dārzeņi, salāti, olīvas, pākšu pupiņas, tuncis, anšovi, olīveļļa un svaiga, kraukšķīga maize! Ja vēlas, Nicas salātiem var pievienot arī vārītus kartupeļus, ir arī tāda versija.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
20m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 nelielas romiešu salātu galviņas
2 paprikas (1 zaļa, 1 sarkana)
200 g ķirštomātiņi
1 garais gurķis
1 neliels baltais sīpols (var arī citu, bet šis ir maigāks)
1-2 bundžiņas konservēta tunča (daudzums atkarīgs no ēdēju skaita)
1 krietna sauja zaļo pākšu pupiņu (var arī saldētas)
4 cieti vārītas olas
ap 10-15 anšovu filejas
melnās olīvas (daudzums pēc garšas)
svaiga, kraukšķīga maize
Salātu mērcei:
4 ēdamkarotes kvalitatīvas olīveļļas
1 ēdamkarote baltvīna etiķa
1 tējkarote (vai pēc garšas) Dižonas sinepju
sāls, cukurs un svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!