• Ugunskura pelnos cepti dārzeņi

    Uz oglēm
    Daina Lapiņa
    17. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sagatavojies piknikam jau laikus, lieliska, turklāt viegli pagatavajama recepte, kuras garša neatstās vienaldzīgu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    50m
    Kopējais laiks
    1st
    1 vērtējums
    5/5

    Dārzeņus cepšanai ērtāk sagatavot jau mājās. Uz lielas dubultīgi pārlocītas folijas loksnes liek gabalos sagrieztus dārzeņus – kartupeļus, burkānus, cukīni, sīpolus, papriku un citus pēc patikas, pārkaisa sāli un piparus, rozmarīnu un timiānu, pievieno arī ķiploka daiviņas, pārlaista eļļu, ar rokām visu labi sajauc un cieši ietin folijā. Lai mazinātu dārzeņu ilgstošu saskari ar foliju, to var pārklāt ar cepampapīru un dārzeņus likt uz tā. Sainīti ierušina karstās ugunskura oglēs un pelnos, cep mīkstus – aptuveni 50 minūtes.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē