Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Truša vai putna gaļas plācenīši ar dārzeņiem. Vienkārša mūsu senču recepte

    Ātri un vienkārši
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Šī recepte nāk no vienkāršo ļaužu aprindām (žurnāls Lauksaimnieks, 1942. gads). Lai ģimene būtu paēdusi un katram tiktu arī gaļas kumosiņš, gaļu maisīja kopā ar dārzeņiem vai graudaugiem, kādi nu katru reizi bija pieejami. Parasti rīvētus kartupeļus un burkānus vai grūbas, bet mūsdienās šajā receptē pievienota paprika.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    30m

    Gaļu atdala no kauliem un sīki sakapā. Tad pievieno sīki sakapātu puravu un gabaliņos sagrieztu papriku, kā arī pāris olu un nedaudz majonēzes, sāli un piparus pēc garšas.

    Pievieno miltus tik daudz, lai masa turas kopā. Veido plācenīšus un apcep pannā sakarsētā eļļā skaisti brūnus.

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk