Ideālā mērce cepešiem, desiņām, kartupeļu biezenim, vārdu sakot – piedeva dažādiem ēdieniem. Zināms, ka restorānos šāda veida mērces reducē pat stundām ilgi, bet šī ir gatava pusstundā un ir ļoti garda!
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
5m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
30m
5 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 neliels sīpols
1 vidējs burkāns
1 maza selerijas sakne (vai gabals no lielākas)
sviests un eļļa cepšanai
1 ēdamkarote tomātu pastas
sāls, pipari pēc garšas
1-2 tējkarotes brūnā cukura
125 ml sausa sarkanvīna
4-5 zupas kausiņi pašvārīta gaļas buljona (liellopa, vistas, teļa, truša)
mazliet kartupeļu vai kukurūzas cietes iebiezināšanai
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!