Būtībā vienkārša recepte, taču ar savu īpašo odziņu! Proti, diļļu sviests ar ķiploku un citronu rada izcilu garšu ansambli – aromātiskais sviests cepoties tiek arī dārzeņiem un kopā ar maigo karpas gaļu viss garšo lieliski.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
45m
Kopējais laiks
1st 15m
3 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 neliela, izķidāta karpa (ap 1 kg)
70 g mīksta sviesta
2 ēdamkarotes sakapātu svaigu diļļu
1 ķiploka daiviņa
svaigi spiesta citrona sula (apmēram no 1/2 citrona)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!