- Pamatnei sablendē cepumus, samaisa ar kausēto sviestu un ar pirkstiem vai kartupeļu stampiņas palīdzību iespiež ar cepampapīru izklātas formas pamatnē. Noliek vēsumā.
- Želatīnu uzbriedina un izkausē.
- Šokolādes izkausē.
- Krēmsieru saputo ar saldo krējumu un cukuru un pievieno izkausētu želatīnu.
- Sadala uz pusēm. Pusei pievieno piena, pusei tumšo šokolādi.
- Uz pamatnes klāj gaišāko masu, virsū tumšāko. Liek ledusskapī sastingt.
- Jāuzmanās, lai krēmsiera un saldā krējuma masa nav pārāk auksta un šokolāde sastingst, pirms paspēj sajaukties, tādēļ drošāk krēmsieru ņemt istabas temperatūrā.
- Pirms pasniegšanas grezno ar saputotu saldo krējumu un kausētu šokolādi.
- Ja kūku grezno ātrāk, saldajam krējumam pievieno želatīnu.