Jā, šī ir vārdu spēle! Ja klasiskā siļķe kažokā ir salīdzinoši bagātīga, tad te nu ir īsta “tievētāja” ar svaigiem, kraukšķīgiem dārzeņiem – pārsteidzoši saderīgo bieti un kolrābi, kam labi piestāv arī marinētie sīpoli.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
10m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 marinēta siļķes fileja (šoreiz upeņu marinādē ar sīpoliem, bet var arī citu vai fileju eļļā)
1/2 no mazas, svaigas bietītes
1/2 no neliela, svaiga kolrābja
1 mazs sarkanais sīpols (ja siļķu filejai jau nav komplektā)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!