Vai ir zināms, kurš izdomāja ģeniālo salikumu – siļķi ar bieti? Tas ir izcili saderīgs pārītis, kas šajos salātos visnotaļ draudzīgi sadzīvo arī ar sīpolu un ābolu. Kopējā garšas nots ir tik laba, ka salātus droši var celt arī svētku galdā!
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
3
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
15m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
250 g mazsālītas siļķu filejas eļļā
1 neliels sarkanais sīpols
100 g tvaicētu vai vārītu biešu
1 ābols (labāk saldskābs un stingrs)
150 g skābā krējuma
1 ēdamkarote biešu sulas (ja izmanto tvaicētās bietes no veikala, iepakojumā ir arī suliņa)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!