• Rupjmaizes krēms ar ābolu sniegu. Klasisks deserts mūsdienīgā versijā

    Deserti
    Daina Lapiņa
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Latviešiem tuvi un pazīstami produkti – rudzu maize, āboli, putukrējums, bet mazliet neierastāks izpildījums. Desertu recepšu nekad nevar būt par daudz!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    50m
    1 vērtējums
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē