• Ruma bumbu siera kūka

    Deserti
    Sandija Šēnberga
    27. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ruma bumbu siera kūka
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Ruma bumbu siera kūka
    Šī kūka izskatās un arī garšo iespaidīgi, taču patiesībā tās pagatavošana it nemaz nav sarežģīta. Bagātīga un krēmīga svētku kūka ar patīkamu ruma aromātu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    1st 20m
    Kopējais laiks
    2st
    • Pamatnei cepumus sablendē, samaisa ar kausēto sviestu, kakao, kokosriekstu skaidiņām un ar pirkstiem vai kartupeļu stampiņas palīdzību iespiež ar cepampapīru izklātas formas pamatnē.
    • Ruma bumbām visas sastāvdaļas sablendē (ja ir par sausu, pievieno iebiezināto pienu, ja par šķidru – cepumus) un atstāj savilkties.
    • Krēmsieru sakuļ ar kokosriekstu krēmu, cukuru, vaniļu, rumu un iebiezināto pienu.
    • Pa vienai iekuļ olas, beigās pievieno kukurūzas miltus.
    • Izveido ruma bumbas un katru apviļā kakao.
    • Uz pamatnes liek 11 bumbas, uzmanīgi pārlej siera masu un liek cepties 150 grādos stundu un divdesmit minūtes.
    • Atdzesē un grezno arsaputotu saldo krējumu un ruma bumbām.
    • Pārkaisa kakao.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē