- Pamatnei cepumus sablendē, samaisa ar kausēto sviestu, kakao, kokosriekstu skaidiņām un ar pirkstiem vai kartupeļu stampiņas palīdzību iespiež ar cepampapīru izklātas formas pamatnē.
- Ruma bumbām visas sastāvdaļas sablendē (ja ir par sausu, pievieno iebiezināto pienu, ja par šķidru – cepumus) un atstāj savilkties.
- Krēmsieru sakuļ ar kokosriekstu krēmu, cukuru, vaniļu, rumu un iebiezināto pienu.
- Pa vienai iekuļ olas, beigās pievieno kukurūzas miltus.
- Izveido ruma bumbas un katru apviļā kakao.
- Uz pamatnes liek 11 bumbas, uzmanīgi pārlej siera masu un liek cepties 150 grādos stundu un divdesmit minūtes.
- Atdzesē un grezno arsaputotu saldo krējumu un ruma bumbām.
- Pārkaisa kakao.