Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT!
  • Rasols ar žāvētu gaļu

    Rasols
    Liene Bērziņa
    27. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rasols ir viens no iecienītākajiem latviešu svētku un ikdienas ēdieniem, kam ir neskaitāmas variācijas – sākot no klasiskā rasola un beidzot ar vegānu rasolu. Lai gan daudzi iecienījuši rasolu ar desu vai rasolu ar vistas gaļu, šoreiz piedāvājam oriģinālu pagatavošanas veidu – dārzeņu rasolu ar žāvētu gaļu. Šāda recepte piešķir tradicionālajiem gaļas salātiem – rasolam, ko kļūdaini mēdz dēvēt arī par rosolu– īpašu dūmakainu garšu un padara to par lielisku alternatīvu ierastajām versijām, piemēram, rasolam ar siļķi vai rasolam bez desas. Ja vēlies izmēģināt ko jaunu un garšā bagātīgu, šis rasols ar īstu žāvētu gaļu būs lieliska izvēle!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    1st
    Kalorijas (uz 100G)
    198

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē