- Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sodu un sāli, iemaisa kefīru vai paniņas un kausētu sviestu.
- Olām atdala dzeltenumu, sakuļ ar cukuru un pievieno maisījumam.
- Olu baltumus ar šķipsniņu sāls saputo stingrās putās un viegli iemaisa mīklā.
- Ar karoti pannā mazā karstumā sakarsētā eļļā ar atstarpēm (cepoties mīkla uzpūtīsies) liek biezas mīklas pikas.
- Cep, līdz maliņas sāk brūnēt, tad apgriež uz otru pusi un arī to cep brūnu, tad no pannas noņem.
- Lai pagatavotu kanēļa ābolus sīrupā, 2 ābolus nomizo, izgriež serdi un sagriež mazos gabaliņos, liek pannā vai katliņā izkausētā sviestā, pārber 2 ēdamkarotes cukura un apmaisot karsē 3–5 minūtes, līdz āboli kļūst mīksti.
- Tad iemaisa 4–5 ēdamkarotes kļavu vai citu sīrupu vai medu.
- Pārlej izceptajām pankūkām.