Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Pavisam vienkāršs veģetārais rasols

    Rasols
    Liene Bērziņa
    27. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva
    Ja nu jau šķiet, ka iestājies apnikums no rasola ar desu, rasola ar vistas gaļu vai pat rasola ar siļķi, šis dārzeņu rasols jeb rosols būs lieliska alternatīva! Šī recepte ir radīta tiem, kas vēlas baudīt klasisko garšu, bet izvēlas rasolu bez gaļas. Lai arī tas ir rasols bez desas, tā garša pārsteigs ikvienu – pat īstus gaļas rasola cienītājus! Sastāvdaļas saglabā ierasto kombināciju, bet tās ir pielāgotas svaigākai un vieglākai versijai. Dārzeņi, garšvielas un krēmīga mērce veido līdzsvarotu garšu buķeti, kas padara šo rasolu baudāmu visiem! Ideāli piemērots tiem, kas vēlas veģetāru rasolu vai vienkārši kaut ko jaunu savā svētku galdā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    25m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    50m
    Kalorijas (uz 100G)
    108

    Rasols ir gatavs! Pasniedz to atdzesētu un dekorē ar svaigiem zaļumiem.

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk