Sablendē cepumus. Izkausē sviestu, pievieno to cepumiem un visu samaisa. Kūkas formā iepilda cepumu masu, rūpīgi to izlīdzina. Ieliek ledusskapī, lai sastingst.
Želatīnu pārlej ar ūdeni un atstāj, lai uzbriest. Cukuru samaļ pūdercukurā (bet to var arī nedarīt), pievieno skābo krējumu un tad pa daļām, pamazām maisot, pievieno maskarponi. Krējuma un siera masu nedrīkst kult ar mikseri, jo tad tā ātri var saiet sviestā. Krējuma un siera masai pierīvē divu citronu miziņas. Ūdens peldē izkausēto želatīnu mazliet atdzesē un pakāpeniski lej klāt masai. Visu rūpīgi izmaisa. Masai nedrīkst liet klāt karstu želatīnu – tas obligāti jāatdzesē.
Uz cepumu masas pamatnes uzziež ievārījuma kārtu.
Siera un krējuma masu lej veidnē, izlīdzina un liek ledusskapī mazliet sastingt.
Pēc kāda laika izņem no ledusskapja, izdekorē ar šokolādes un mandeļu skaidiņām un liek atpakaļ ledusskapī uz vismaz pāris stundām kārtīgi sastingt. Pasniedzot var papildus dekorēt ar ogām.