• Liekam burkās! Pikantais cukīni relišs

    Krājumi ziemai
    Daina Lapiņa
    15. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Šo gardo un pikanto relišu var pievienot dažādiem ēdieniem, tos gatavojot vai ēdot, – būs interesantāka garša un papildus asumiņš!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    2st 10m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    2st 30m
    6 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē