Ieteicams ņemt mazsālīto siļķi, bet var likt arī marinēto. Un te labi der Antonovkas ābols, kas kulinārijā ir pirmais ābols – ķeizars! Bet var arī citus saldeni skābus ābolus. Kā leģendārā kulināre šos siļķu salātus ieteica pasniegt? Kā salātus vai kā karsto uzkodu – kopā ar kartupeli, kas izcepts folijā ar visu mizu.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
3 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
300 g mazsālītu siļķu fileju (var arī marinētas)
200 g saldskābu ābolu
3 cieti vārītas olas (plus, ja vēlas, brūnā ola pārsteigumam)
75 g sīpolu
1 glāze skābā krējuma
zaļie lociņi
kartupeļi (tik, cik ēdēju - ja vēlas siļķu salātus pildīt ar mizu ceptā kartupelī)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!