Abonē SANTA+ un saņem individuālu astrologa prognozi šim gadam! 50% atlaide līdz 20. janvārim
ABONĒT!
  • Leģendārās kulināres Ņinas Masiļūnes kapātie siļķu salāti. Izcili gardi ar visu mizu ceptā kartupelī!

    Slavenību receptes
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Ieteicams ņemt mazsālīto siļķi, bet var likt arī marinēto. Un te labi der Antonovkas ābols, kas kulinārijā ir pirmais ābols – ķeizars! Bet var arī citus saldeni skābus ābolus. Kā leģendārā kulināre šos siļķu salātus ieteica pasniegt? Kā salātus vai kā karsto uzkodu – kopā ar kartupeli, kas izcepts folijā ar visu mizu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5

    Citas slavenību receptes:

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē