• Krēmīgā ābolkūka. Visgardākā, kad atdzesēta ledusskapī!

    Ābolkūkas
    Daina Lapiņa
    29. augusts
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Viegla un krēmīga, šī kūka vislabāk garšo kārtīgi atdzesēta, tikko no ledusskapja! Var, protams, baudīt arī siltu ar saldējumu.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    26 cm diametra veidne
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 20m
    9 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē