• Krāsainā dārzeņu panna. Veselīgi, skaisti un garšīgi!

    Dārzeņi
    Ilze Klapere
    20. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krāsaino dārzeņu panna.
    Foto: Ieva Andersone
    Krāsaino dārzeņu panna.
    Krāsnī cepti dārzeņi ir viens no veselīgākajiem pagatavošanas veidiem. Turklāt salīdzinoši augstā temperatūra un īsais cepšanas laiks (20 minūtes!) nodrošinās, ka visi dārzeņi izcepsies labā konsistencē. Protams, var izmantot arī citus dārzeņus, piemēram, kāli, brokoli u.c.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    3-4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    30m

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē