• Koši un kraukšķīgi marinētu dārzeņu salāti

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    17. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marinētu dārzeņu salāti
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Marinētu dārzeņu salāti
    Koši, kraukšķīgi un ļoti garšīgi – krāsainu marinētu dārzeņu salāti, ko baudīt kā uzkodu vai piedevu gaļas ēdieniem. Tūlītējai apēšanai vai krājumiem ziemai.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

     

    • Lai pagatavotu marinādi, sīpolu un ķiplokus sasmalcina, liek kopā ar pārējām sastāvdaļām un labi sajauc – ērti ir likt visu burkā ar vāku un pamatīgi sakratīt.
    • Nogaršo, ja vajag, pievieno trūkstošās sastāvdaļas.
    • Ziedkāpostu rozetes, tomātiņus, uz pusēm pārgrieztus burkāniņus, gabalos sagrieztu papriku, gurķa gabalu pusmēnešus, kuriem izņemta sēklotā vidusdaļa, un ripiņās sagrieztus redīsus liek bļodā, pārlej sagatavoto marinādi, sajauc un uz nakti noliek ledusskapī. 

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē