• Klasiskais ābolu biezenis ziemas krājumiem

    Ievārījumi
    Kristīne Vilīte
    Kristīne Vilīte
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Ābolu biezeni var uzglabāt burciņās, bet droši var nobaudīt uzreiz pēc pagatavošanas. Izcili pie pankūkām svētdienu rītos!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    3 vērtējumi
    5/5

    Ko vēl darīt ar āboliem?

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē