- Sviestu un margarīnu sakapā. Ar rokām sastrādā ar miltiem, līdz iegūst smalkas, vienmērīgas drumstalas.
- Viducī izveido bedrīti, kurā ielej krējumu, un pakāpeniski visu sastrādā viendabīgā mīklā.
- Izmīca un saveļ ciešā kukulītī. Atstāj ledusskapī apmēram uz 2 stundām.
- Tad no mīklas nogriež pa gabaliņam, ko plāni izrullē. Ar robainu rullīti sagriež apmēram 15 × 15 cm lielos kvadrātos.
- Katrā liek pa plūmītei un nelielam ābola gabaliņam. Kvadrātiņu aizver kā aploksnīti.
- Katru vēstulīti ar locījuma vietu iemērc olā un tad apkaisa ar cukura un kanēļa maisījumu.
- Kārto uz cepamplāts. Cep līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī apmēram 5–10 minūtes.
- Maizītes izcepas ātri, tāpēc jāuzmana, lai nepiedeg.