• Itāļu dārzeņu maisījums jeb giardiniera

    Konservēšana
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    14. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Itāļu dārzeņu maisījums** jeb *giardiniera*
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Itāļu dārzeņu maisījums** jeb *giardiniera*
    Recepte, ko aizņemties no itāļiem. Kraukšķīgi, viegli pikanti marinēti dārzeņi, kas ziemā krāšņos svētku galdu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Dārzeņus sagriež mazos gabaliņos, iemaisa sāli, pārlej ūdeni, lai visi dārzeņi ir pārklāti.
    • Trauku pārklāj ar plēvi vai foliju, liek ledusskapī.
    • Nākamajā dienā ūdeni nolej, dārzeņus noskalo un notecina.
    • Sajauc visas marinādes sastāvdaļas, pārlej dārzeņiem, labi sajauc, liek ledusskapī.
    • Pēc 3 dienām marinētie dārzeņi ir lietojami. Uzglabājami noslēgtās burkās.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē