• Ģeniālākā aukstā zupa karstā dienā

    Aukstās zupas
    Sandija Šēnberga
    26. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Oriģinālajā versijā šo zupu gatavo ar airānu, bet, ja labāk patīk maigā un krēmīgā rjaženkas garša, droši! Skābpiena dzērienus var arī kombinēt, atrodot sev tīkamāko konsistenci un garšu. Ja vēlas, zupu var papildināt arī ar ķiplociņu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    5m

    Vēl aukstās zupas:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē