• Garšīgie un veselīgie skābēti kāposti. Klasiska recepte!

    Latvijas virtuve
    Kristīne Vilīte
    Kristīne Vilīte
    5. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Skābēti kāposti ir lielisks C vitamīna, kā arī vērtīgo šķiedrvielu un minerālvielu avots. Piedāvājam klasisku recepti, kā pašu spēkiem tikt pie kraukšķīgiem, garšīgiem, veselīgiem skābētiem kāpostiem. Ziemā varēs tos pārvērst zupās, sautējumos, salātos vai nograuzt tāpat!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    5 vērtējumi
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē