Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Gardais rasols ar vistas gaļu

    Rasols
    Liene Bērziņa
    27. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rasols
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Rasols
    Kur svētki, tur rasols! Spaiņos, bļodās, pat mazās vannītēs, ja viesu tā pavairāk. Ideāli, protams, čehu kristālā. Šoreiz – rasols jeb rosols ar vistas gaļu, īsta klasika tiem, kas meklē sātīgu un garšīgu variantu. Rasola sastāvdaļas ir visiem zināmās – vārīti kartupeļi, burkāni, olas, marinēti gurķi, zaļie zirnīši un, protams, maigā vistas gaļa. Ja gribas ko citu, vari izvēlēties rasolu ar desu, rasolu ar siļķi vai pat doties eksperimentālākos meklējumos – veģetārais rasols jeb rasols bez desas un rasols bez gaļas būs lieliska alternatīva.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    6
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    1st
    Kalorijas (uz 100G)
    154

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē