Nomizo kartupeļus, kabaci un sagriež apmēram puscentimetru biezās šķēlēs (kartupeļus plānākās). Putraimdesas pārgriež gareniski uz pusēm.
Cepamo trauku iesmērē ar olīveļļu un kārto tajā kabaču šķēles. Nākamajā kārtā liek kartupeļus, tad putraimdesu pusītes.
Pēc tam atkal kartupeļus un kabaču šķēles, pa starpām pārkaisot sāli un pa vidu liekot svaigas bazilika lapiņas (vai citus garšaugus pēc izvēles). Pārlej nedaudz olīveļļas un pa virsu liek biezpienu. Pārkaisa svaigi maltus melnos piparus un sāli.
Trauku ar sacepumu liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 220 grādos, kamēr gatavs (vismaz 40 minūtes). Par gatavību liecina brūni apcepusies biezpiena garoziņa, bet drošības labad ar dakšiņu jāpārbauda arī kartupeļu konsistence.